Seniorencafé

Een plaats in Gorinchem waar je op een ontspannen manier een (gratis) kopje koffie kunt drinken en een praatje kunt maken. Maar ook om een spelletje te spelen of tips te delen. Samen weet je namelijk meer dan alleen. Op latere leeftijd leren poolen of bridgen Wil je liever samen breien of knutselen, ook dat kan. Niets is gek en alles kan ter sprake worden gebracht.

Zijn er vragen over hoe je zolang mogelijk veilig thuis kunt blijven wonen, of waar je terecht kunt voor een aanvraag omtrent huishoudelijke hulp of een WMO voorziening. Wil je nu eindelijk eens leren hoe je om moet gaan met een mobiele telefoon of tablet of zoek je een maatje die af en toe met je meegaat naar een doktersbezoek of liever een wandelmaatje. Tijdens de koffie is alles bespreekbaar en het uitnodigen van mensen die antwoord kunnen geven op de vragen die leven is ook een mogelijkheid. Maar vooral de gezelligheid staat voorop, niets is verplicht. Dus kom, ontmoet oude of nieuwe vrienden en laat je verrassen.

Elke maandag- en vrijdagmorgen zijn we tussen 10 en 12 uur open. De entree en de koffie of thee zijn gratis, voor de koek wordt een kleine bijdrage gevraagd.

Heb je vragen hierover of zin om als vrijwilliger mee te helpen, en de eenzaamheid in en om Gorinchem te verdrijven. meld je dan aan bij Arie van Hoven, fruittrees@hotmail.com of via 06-11057266 of 0183-581545