Vrijwilligers

Bij The Mall Gorinchem zijn vrijwilligers onmisbaar. We bieden je een uitdagende ervaring in een hecht team van vrijwilligers, medewerkers en stagiairs. Je krijgt veel kansen om te leren en een uniek kijkje in de huidige jongerencultuur.

Momenteel bestaat ons team uit meer dan dertig vrijwilligers. Zij zijn betrokken binnen onze projecten, het meidenwerk, ondersteunen op de inloop of klussen regelmatig in The Mall. Ieder zet zich in om samen met ons dichterbij jongeren te komen.

Vanuit The Mall staan we al meer dan 18 jaar dichtbij jongeren in Gorinchem. We verrichten onze werkzaamheden ten behoeve van jongeren, ongeacht hun geloof, geslacht, ras, kleur, opleiding of anderszins. Samen met een groot team vrijwilligers en stagiaires werken jongerenwerkers aan het opbouwen en onderhouden van vertrouwensrelaties met jongeren. We willen dat jongeren groeien, hun eigenwaarde ontdekken, zichzelf en hun talenten ontwikkelen en een bijdrage (leren) leveren aan onze samenleving.

We hebben momenteel de volgende vacatures:


  • Connector.

    Wilt u meer informatie?

    Staat er geen vacature tussen die u aanspreekt, maar wilt u wel betrokken raken bij ons werk? Informeer naar de mogelijkheden en neem contact op met onze teamleider Ramon de Bonte. Je kunt hem bellen op 06-44954349 of een mail sturen naar ramon.debonte@yfc.nl.